Sastāvdaļas
250 g nūdeļu
Daudz ūdens, kam vārīšanās laikā pievienotas 2 ēd. kar. eļļas un 1 tējk. sāls uz litru
4 ēd. kar. eļļas cepšanai
2 tējk. saspiesta ķiploka
1 ēd. kar. svaiga sasmalcināta ingvera
2 tējk. karija pulvera
1 puravs ripiņās
1 liels sarīvēts burkāns
200 g lobītu garneļu
200 ml uz pusēm sagrieztu zirņu pākšu
2-3 ēd. kar. sojas mērces
2-3 tējk. Dansukker niedru cukura „Demerara”
200 ml pupiņu asnu
Instrukcijas
Vispirms izvāra nūdeles viegli sālītā ūdenī, kam pievienota eļļa. Sasilda eļļu vokpannā vai līdzīgā pannā. Augstā temperatūrā, nepārtraukti maisot, 1 minūti cep saspiesto ķiploku un ingveru kopā ar karija pulveri. Pievieno puravu. Pievieno vārītas nūdeles un sarīvētu burkānu, kā arī sojas mērci un cukuru. Cep 2-3 minūtes, nepārtraukti maisot. Vajadzības gadījumā pielej ūdeni, lai nūdeles nepiedegtu. Pievieno pannā garneles un zirņu pākstis un cep vēl 2 minūtes. Tieši pirms pasniegšanas pievieno pupu asnus.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.