Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem

4 porcijas

Atzīme (5 gab)

Sastāvdaļas

250 g nūdeļu
Daudz ūdens, kam vārīšanās laikā pievienotas 2 ēd. kar. eļļas un 1 tējk. sāls uz litru
4 ēd. kar. eļļas cepšanai
2 tējk. saspiesta ķiploka
1 ēd. kar. svaiga sasmalcināta ingvera
2 tējk. karija pulvera
1 puravs ripiņās
1 liels sarīvēts burkāns
200 g lobītu garneļu
200 ml uz pusēm sagrieztu zirņu pākšu
2-3 ēd. kar. sojas mērces
2-3 tējk. Dansukker niedru cukura „Demerara”
200 ml pupiņu asnu

Instrukcijas

Vispirms izvāra nūdeles viegli sālītā ūdenī, kam pievienota eļļa. Sasilda eļļu vokpannā vai līdzīgā pannā. Augstā temperatūrā, nepārtraukti maisot, 1 minūti cep saspiesto ķiploku un ingveru kopā ar karija pulveri. Pievieno puravu. Pievieno vārītas nūdeles un sarīvētu burkānu, kā arī sojas mērci un cukuru. Cep 2-3 minūtes, nepārtraukti maisot. Vajadzības gadījumā pielej ūdeni, lai nūdeles nepiedegtu. Pievieno pannā garneles un zirņu pākstis un cep vēl 2 minūtes. Tieši pirms pasniegšanas pievieno pupu asnus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām

Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis

Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?