Tējas cepumi - Receptes

Tējas cepumi

Tējas cepumi
Vērtējums: (4gab.)

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 200 g Dansukker baltā cukura
  • 3 olas
  • 500-600 g miltu (atkarībā no konsistences)
  • 50 g skābā krējuma
  • Naža gals sāls
  • Naža gals sodas
  • ½ tējkarotes cepampulvera
  • 1 citrons

Sviestu ar cukuru saputo un pievieno olas. Pievieno citron miziņu un sulu, tad arī skābu krējumu. Miltus ar cepampulveri un sodu samaisa un pievieno masai. Mīklu uz 20 minūtēm noliek vēsumā. Caur gaļas mašīnu veido 4-5 cm garus cepumiņus. Cep 180 C gaiši dzeltenus (12-15 minūtes).

Receptes autori: Maija un Jānis Kairi
Fotogrāfs: Gvido Kajons


;