Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci “Rice à la Malta”

8 porcijas

PT1H

2,5-3 stundas

Atzīme (60 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Rīsu pudiņam
180 g īsgraudu rīsu
400 g ūdens
0,5 tējkar. sāls
100 ml piena
200 ml saldā krējuma
30 g Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura

Ķiršu mērcei
225 g saldētu ķiršu
300 ml ūdens
90 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura
2 kanēļa standziņas
1 ēdamkar. kartupeļu cietes

Instrukcijas

Ūdeni, rīsus un sāli uzvāra un vāra vēl 10 minūtes.

Pievieno pienu, uzliek vāku un turpina vārīt uz masas liesmas apmēram 45 minūtes.

Katliņu noņem no uguns un ļauj atdzist.

Saldo krējumu viegli uzputo un iemaisa rīsos.

Pievieno vaniļas un pūdercukuru.

Pagatavo ķiršu mērci. Ogas un kanēļa standziņas pārlej ar ūdeni, pievieno niedru cukuru un uzvāra.

Kartupeļu cieti izšķīdina 1-2 tējkarotēs ūdens un iemaisa ķiršu mērcē.

Atdzesē un kārto trauciņos.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu limonāde

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Zemeņu kūka

Brīnišķīgais zemeņu laiks

Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

 Vasaras deserti

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Rabarberu marmelāde ar punšu

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Plūškoka saldējums

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.