Rabarberu un aveņu ievārījums
Rabarberi un avenes – garšas sajūtu sprādziens! Izmanto šo īpašo ievārījumu kūku un cepumu pildījumiem! Tas būs arī lielisks papildinājums plātsmaizei. Drošākai uzglabāšanai ziemā izmantojam Ievārījuma cukuru, kam pievienots pektīns. To vajadzēs arī divas reizes mazāk, nekā parasto balto cukuru.
Sastāvdaļas
250 g rabarberu
250 g aveņu
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
Instrukcijas
Rabarberus noskalo, nomizo un sagriež gabaliņos. Pievieno avenes un ievārījuma cukuru. Visu uzvāra apmēram sešas minūtes. Ja nepieciešams, nosmeļ putas. Ja vēlas, var ar blenderi masu sakult biezenī. Verdošu ievārījumu lej tīrā, izmazgātā burciņā, aizvāko un uzglabā vēsumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.