Rabarberu un aveņu ievārījums - Receptes

Rabarberu un aveņu ievārījums

1 burciņa 25 minūtes
Rabarberi un avenes – garšas sajūtu sprādziens! Izmanto šo īpašo ievārījumu kūku un cepumu pildījumiem! Tas būs arī lielisks papildinājums plātsmaizei. Drošākai uzglabāšanai ziemā izmantojam Ievārījuma cukuru, kam pievienots pektīns. To vajadzēs arī divas reizes mazāk, nekā parasto balto cukuru.
Rabarberu un aveņu ievārījums
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 250 g rabarberu
  • 250 g aveņu
  • 250 g Dansukker Ievārījuma cukura

Rabarberus noskalo, nomizo un sagriež gabaliņos. Pievieno avenes un ievārījuma cukuru. Visu uzvāra apmēram sešas minūtes. Ja nepieciešams, nosmeļ putas. Ja vēlas, var ar blenderi masu sakult biezenī. Verdošu ievārījumu lej tīrā, izmazgātā burciņā, aizvāko un uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;