Sastāvdaļas
25 g Dansukker baltā cukura
140 g kviešu miltu
5 g cepamā pulvera
1 ola
100 ml piena
1 šķipsniņa sāls
Sviests cepšanai
Pasniegšanai
Dansukker Zeltainais sīrups
Instrukcijas
Vispirms samaisa cukuru, miltus un cepamo pulveri. Tad pievieno olas, pienu un sāli. Visu sakuļ vienmērīgā masā.
Mīklu lej mērces traukā ar snīpi vai pudelē ar dozatoru vai arī izmanto mazu kausiņu ar snīpi, kas ļautu dozēt mazas pogveida pankūciņas.
Cepampannā izkausē sviestu. Caur dozatoru karstajā sviestā veido mazas pankūciņas un cep no abām pusēm zeltainas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti
Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.