Brokastu mini pankūciņas

Šīs mini pankūciņas ir viena kumosa lielumā un lieliski garšo kopā ar pienu, ievārījumu, sīrupu vai svaigām ogām.

4 porcijas

PT25M

30 minūtes

Atzīme (209 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

25 g Dansukker baltā cukura
140 g kviešu miltu 
5 g cepamā pulvera
1 ola
100 ml piena
1 šķipsniņa sāls
Sviests cepšanai

Pasniegšanai
Dansukker Zeltainais sīrups

Instrukcijas

Vispirms samaisa cukuru, miltus un cepamo pulveri. Tad pievieno olas, pienu un sāli. Visu sakuļ vienmērīgā masā. 

Mīklu lej mērces traukā ar snīpi vai pudelē ar dozatoru vai arī izmanto mazu kausiņu ar snīpi, kas ļautu dozēt mazas pogveida pankūciņas. 

Cepampannā izkausē sviestu. Caur dozatoru karstajā sviestā veido mazas pankūciņas un cep no abām pusēm zeltainas. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.