Sastāvdaļas
25 g Dansukker baltā cukura
140 g kviešu miltu
5 g cepamā pulvera
1 ola
100 ml piena
1 šķipsniņa sāls
Sviests cepšanai
Pasniegšanai
Dansukker Zeltainais sīrups
Instrukcijas
Vispirms samaisa cukuru, miltus un cepamo pulveri. Tad pievieno olas, pienu un sāli. Visu sakuļ vienmērīgā masā.
Mīklu lej mērces traukā ar snīpi vai pudelē ar dozatoru vai arī izmanto mazu kausiņu ar snīpi, kas ļautu dozēt mazas pogveida pankūciņas.
Cepampannā izkausē sviestu. Caur dozatoru karstajā sviestā veido mazas pankūciņas un cep no abām pusēm zeltainas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.