Sastāvdaļas
Ķirbju biskvītam
300 g ķirbja
25 g rozīņu
25 g valriekstu
1 ola
80 g Dansukker brūnā cukura (t.i., niedru cukura "Demerara", tumšā un gaišā Muscovado cukura vai Brūnā niedru cukura)
50 g sviesta
60 g miltu
3 g cepamā pulvera
citrona miziņa
20 g svaiga ingvera
2 tējk. Dansukker kanēļa cukura
Pildījumam
200 ml saldā krējuma
300 g brūkleņu
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
Instrukcijas
Ķirbi sarīvē uz smalkas rīves. Olu sakuļ ar cukuriem. Miltus sajauc ar cepamo pulveri. Pie sakultās olas pakāpeniski pievieno miltus, iemaisa mīkstu sviestu, tad pievieno sarīvēto ķirbi, ingveru, sasmalcinātus riekstus, rozīnes un citronu miziņu. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180°C aptuveni 30 minūtes. Kad kūka atdzisusi, to pārgriež horizontāli uz pusēm. Apakšējo kārtu pārklāj ar saputotu saldo krējumu un daudz brūklenēm. Pārliek pāri virskārtu, un visu vēlreiz pārklāj ar putukrējumu un dekorē ar ogām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Brīnišķīgais zemeņu laiks
Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.