Sastāvdaļas
Ruletei
210 g olu baltumu
300 g Dansukker Jelgavas cukura
1 ēdamkarote kukurūzas cietes
1 ēdamkarote laima sulas
40 g mandeļu skaidiņu
sarkanā pārtikas krāsviela
Krēmam
200 g saldā krējuma
150 g maskarpones siera
40 g pūdercukura
1 ēdamkarote laima miziņas
avenes
Instrukcijas
Tīrā, sausā bļodā saputo olu baltumus. Kad masa kļuvusi balta, pamazām ber klāt cukuru un pielej citronu sulu. Kad labi saputojies, beigās iemaisa kukurūzas cieti un pārtikas krāsvielu.
Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru un vienmērīgā slānī izlīdzina pa to olu baltumu, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Cep 160 ºC temperatūrā 15 minūtes un tad atstāj pamazām atdzist turpat krāsnī.
Kad olbaltums atdzisis, uzmanīgi apgriež to otrādi uz vēl vienas cepamā papīra loksnes.
Bļodā saputo saldo krējumu ar pūdercukuru, pamazām pievieno maskarpones sieru, pierīvē klāt laima miziņu.
Masu izsmērē uz izceptā olbaltuma un izkārto ogas. Ar cepamā papīra palīdzību ruleti sarullē ar savienojumu uz leju.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.