Sastāvdaļas
500 g sasmalcinātu rabarberu
150 g dzelteno vai zaļo rozīņu
150 ml baltvīna etiķa
250 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura
30 ml svaiga, sarīvēta ingvera
6 g sinepju pulvera
6 g sāls
1 g kajēnas piparu
Instrukcijas
Visas sastāvdaļas saliek katliņā, pārklāj ar vāku un vāra 10 minūtes. Kārtīgi izmaisa un tad, nepārtraukti maisot, vāra vēl 5 minūtes, līdz čatnijs ieguvis nepieciešamo konsistenci.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?