Marinēts sarkanais kāposts

Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotās ikvienu maltīti drēgnajos rudens un ziemas mēnešos. Saglabā bagātīgo rudens ražu burciņās!

Atzīme (51 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 kg smalki sagriezta sarkanā kāposta
75 g sāls
1 svaigs čili pipars
400 ml baltvīna etiķa
200 ml ūdens
100-150 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
2 g rupju maltu melno piparu
0,5 g maltu krustnagliņu
10 g sasmalcināta svaiga ingvera

Instrukcijas

Kāpostus kārtām ar sāli liek bļodā un ļauj pa nakti nostāvēties. Tad noskalo sāli nost. Čili piparu nomazgā un atbrīvo no sēklām. Sagriež plānās strēmelēs un pievieno kāpostam. Liek kāpostu masu burkās. Etiķi, ūdeni, sīrupu, piparus, krustnagliņas un ingveru katliņā uzvāra. Ļauj 5 minūtes padzist, tad lej pāri kāpostiem. Aizvāko. Uzglabā ledusskapī. Labi sader ar grilētu cūkgaļu vai vistas gaļu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.