Marinēts sarkanais kāposts

Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotās ikvienu maltīti drēgnajos rudens un ziemas mēnešos. Saglabā bagātīgo rudens ražu burciņās!

Atzīme (56 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 kg smalki sagriezta sarkanā kāposta
75 g sāls
1 svaigs čili pipars
400 ml baltvīna etiķa
200 ml ūdens
100-150 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
2 g rupju maltu melno piparu
0,5 g maltu krustnagliņu
10 g sasmalcināta svaiga ingvera

Instrukcijas

Kāpostus kārtām ar sāli liek bļodā un ļauj pa nakti nostāvēties. Tad noskalo sāli nost. Čili piparu nomazgā un atbrīvo no sēklām. Sagriež plānās strēmelēs un pievieno kāpostam. Liek kāpostu masu burkās. Etiķi, ūdeni, sīrupu, piparus, krustnagliņas un ingveru katliņā uzvāra. Ļauj 5 minūtes padzist, tad lej pāri kāpostiem. Aizvāko. Uzglabā ledusskapī. Labi sader ar grilētu cūkgaļu vai vistas gaļu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.