Garneles ar laima sviestu

4 porcijas

Atzīme (53 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

24-48 nolobītas garneles atkarībā no to lieluma
8 kociņi

Garšvielu sviests
150 g nesālīta sviesta
50 ml sausā baltvīna
1 laima sula un miziņa
1 tējkarote Dansukker brūnā cukura
1 ēdamkarote rīvēta dzeltenā sīpola

Dekorēšanai
laima auglis
pētersīļi vai koriandrs

Instrukcijas

Izmantojot elektrisko putotāju, pagatavojiet garšvielu sviesta masu, sajaucot sviestu, vīnu, laima sulu, brūno cukuru un sīpolu.

Uzduriet garneles uz kociņiem. Apsmērējiet garneles ar garšvielu sviestu un ievietojiet ledusskapī uz 1 stundu, pēc tam tās grilējiet 1 minūti no abām pusēm.

Kārtojiet garneļu iesmiņus siltā traukā kopā ar atlikušo garšvielu sviestu, laima daiviņām un pētersīļiem vai koriandru. Ieteicams ēst siltas.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.