Sastāvdaļas
1 kg biešu
Mārrutks
Marinādei
250 ml etiķa
250 ml ūdens
600 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 kaltēta ingvera sakne
3 g balto piparu
2 g krustnagliņu
1 kanēļa standziņa
Instrukcijas
Bietes rūpīgi noberž aukstā ūdenī. Nogriež saknes, bet stublāju atstāj. Bietes vāra siltā ūdenī, līdz tās sāk palikt mīkstas. Atkarībā no biešu lieluma tas var aizņemt 15-20 minūtes. Nokāš šķidrumu un nomizo bietes, ar rokām noberžot mizu. Sagriež daiviņās un liek burkās. Mārrutku nomizo un sasmalcina. Marinādes sastāvdaļas liek katliņā un uzvāra. Izkāš marinādi, atbrīvojoties no garšvielām. Tad silto marinādi pārlej pāri bietēm. Aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?