Sastāvdaļas
2 gari gurķi
2 dzeltenie sīpoli
1 sarkanā paprika
1 paskābs ābols
1 l ūdens
Garšvielu uzlējumam
150 ml ūdens
185 ml galda etiķa (9 %)
400 ml Dansukker baltā smalkā cukura
1 ēdamkar. sāls
1 ēdamkar. dzelteno sinepju sēkliņu
Instrukcijas
Nomizo sīpolus. Noskalo pārējos dārzeņus un ābolu. Izņem no ābola un paprikas sēklas. Sagriež visu mazos kubiņos.
Ieliek sīpola un paprikas kubiņus bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni. Pēc 10 minūtēm ūdeni nolej.
Sajauc kopā visas garšvielu uzlējuma sastāvdaļas un uzvāra. Pieliek ābola un dārzeņu kubiņus un vāra bez vāka 10 minūtes.
Lej tīrās, izkarsētās burkās, cieši aizvāko. Uzglabā tumšā vietā vēsumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.