Marinēti ķiršu tomātiņi

Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burciņa papildinās gan ģimenes pusdienu galdu, gan kalpos par lielisku dāvanu, ar ko iepriecināt draugus.

Apmēram 1 kg

Atzīme (76 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 kg g ķiršu tomātu
75 g sāls
3-4 zariņi svaiga timiāna

Marinādei
230 ml etiķa (9 %)
300 ml ūdens
300 g Dansukker baltā smalkā cukura
5 g vaniļas cukura
1 kanēļa standziņa
5 g smalkās šķēlītēs sagrieztas ingvera saknes
3 krustnagliņas

Instrukcijas

Tomātus nomazgā, sagriež uz pusēm un pārkaisa tiem sāli. Notur ledusskapī 3-4 stundas. Noskalo sāli un liek tomātus uz dvieļa, lai tie apžūst. Sausus tomātus ievieto tīrās, izkarsētās burkās. Pieliek timiānu. Marinādes sastāvdaļas liek katliņā un uzvāra. Nokāš putas. Pārlej marinādi pāri tomātiem, aizvāko un uzglabā ledusskapī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.