Paprikas ievārījums

Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdieniem. Rīvēts ingvers, čili, baltvīna etiķis, šalotes sīpoli un ķiploki padara to īsteni ņipru, bet Dansukker Marmelādes cukurs piešķir tieši nepieciešamo saldumu piešprici, kas savelk visas garšas vienotā veselumā.

Atzīme (48 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

3 sarkanās paprikas
3 dzeltenās paprikas
3 zaļās paprikas
500 g tomātu
300 g šalotes sīpolu
2 ķiploka daiviņas
2 ēd. kar. eļļas
1 tējk. svaigi rīvēta ingvera
200 ml baltvīna etiķa
2-3 ēd. kar. sinepju pulvera
1 ēd. kar. maltas paprikas
1 tējk. sāls
1 tējk. čili pulvera
1 iepakojums (330 g) Dansukker Marmelādes cukura

Instrukcijas

Paprikas noskalo, izņem sēklotnes un sagriež ripiņās. Tomātus blanšē, nomizo un sagriež kubiciņos. Nomizo un sagriež ripiņās sīpolus. Smalki sakapā vai sarīvē ķiploku. Pannā uzkarsē eļļu un viegli apcep dārzeņus, līdz tie kļūst mīksti, bet ne brūni. Pievieno pārējās sastāvdaļas un karsē vēl piecas minūtes, periodiski apmaisot. Sapilda siltās, sterilās burkās un cieši aizvāko. Uzglabā tumšā vietā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.