Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdieniem. Rīvēts ingvers, čili, baltvīna etiķis, šalotes sīpoli un ķiploki padara to īsteni ņipru, bet Dansukker Marmelādes cukurs piešķir tieši nepieciešamo saldumu piešprici, kas savelk visas garšas vienotā veselumā.
Sastāvdaļas
3 sarkanās paprikas
3 dzeltenās paprikas
3 zaļās paprikas
500 g tomātu
300 g šalotes sīpolu
2 ķiploka daiviņas
2 ēd. kar. eļļas
1 tējk. svaigi rīvēta ingvera
200 ml baltvīna etiķa
2-3 ēd. kar. sinepju pulvera
1 ēd. kar. maltas paprikas
1 tējk. sāls
1 tējk. čili pulvera
1 iepakojums (330 g) Dansukker Marmelādes cukura
Instrukcijas
Paprikas noskalo, izņem sēklotnes un sagriež ripiņās. Tomātus blanšē, nomizo un sagriež kubiciņos. Nomizo un sagriež ripiņās sīpolus. Smalki sakapā vai sarīvē ķiploku. Pannā uzkarsē eļļu un viegli apcep dārzeņus, līdz tie kļūst mīksti, bet ne brūni. Pievieno pārējās sastāvdaļas un karsē vēl piecas minūtes, periodiski apmaisot. Sapilda siltās, sterilās burkās un cieši aizvāko. Uzglabā tumšā vietā vēsumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.