Paprikas ievārījums

Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdieniem. Rīvēts ingvers, čili, baltvīna etiķis, šalotes sīpoli un ķiploki padara to īsteni ņipru, bet Dansukker Marmelādes cukurs piešķir tieši nepieciešamo saldumu piešprici, kas savelk visas garšas vienotā veselumā.

Atzīme (47 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

3 sarkanās paprikas
3 dzeltenās paprikas
3 zaļās paprikas
500 g tomātu
300 g šalotes sīpolu
2 ķiploka daiviņas
2 ēd. kar. eļļas
1 tējk. svaigi rīvēta ingvera
200 ml baltvīna etiķa
2-3 ēd. kar. sinepju pulvera
1 ēd. kar. maltas paprikas
1 tējk. sāls
1 tējk. čili pulvera
1 iepakojums (330 g) Dansukker Marmelādes cukura

Instrukcijas

Paprikas noskalo, izņem sēklotnes un sagriež ripiņās. Tomātus blanšē, nomizo un sagriež kubiciņos. Nomizo un sagriež ripiņās sīpolus. Smalki sakapā vai sarīvē ķiploku. Pannā uzkarsē eļļu un viegli apcep dārzeņus, līdz tie kļūst mīksti, bet ne brūni. Pievieno pārējās sastāvdaļas un karsē vēl piecas minūtes, periodiski apmaisot. Sapilda siltās, sterilās burkās un cieši aizvāko. Uzglabā tumšā vietā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.