Marinēti kabači

Atzīme (62 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 kg kabaču
100 ml spirta etiķa (24%)
300 ml ūdens
600 Dansukker Baltā smalkā cukura
10 g sāls
1 kanēļa standziņa
4 krustnagliņas
3 g melno piparu graudi
Norīvēta miziņa no puscitrona

Instrukcijas

Kabačus nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas. Sagriež 2-3 cm biežās šķēlēs. Etiķi, ūdeni, cukuru un sāli katliņā uzvāra. Pievieno kabačus un vāra 2 minūtes. Ar caurumotu karoti izņem ārā kabačus un liek tos siltās, sterilizētās burkās. Marinādei pievieno garšvielas un citrona miziņu un uz lēnas uguns vāra vēl 15 minūtes. Ļauj mazliet atdzist, bet vēl karstu lej virsū kabačiem. Burkas noslēdz. Glabā vēsā vietā.

Kabaču vietā var izmantot ķirbjus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.