Sastāvdaļas
1 kg kabaču
75 ml spirta etiķa (24%)
300 ml ūdens
600 Dansukker Baltā smalkā cukura
10 g sāls
1 kanēļa standziņa
4 krustnagliņas
3 g melno piparu graudi
Norīvēta miziņa no puscitrona
Instrukcijas
Kabačus nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas. Sagriež 2-3 cm biežās šķēlēs. Etiķi, ūdeni, cukuru un sāli katliņā uzvāra. Pievieno kabačus un vāra 2 minūtes. Ar caurumotu karoti izņem ārā kabačus un liek tos siltās, sterilizētās burkās. Marinādei pievieno garšvielas un citrona miziņu un uz lēnas uguns vāra vēl 15 minūtes. Ļauj mazliet atdzist, bet vēl karstu lej virsū kabačiem. Burkas noslēdz. Glabā vēsā vietā.
Kabaču vietā var izmantot ķirbjus.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?