Sastāvdaļas
1 kg ribiņu (var izmantot gan cūkgaļas, gan liellopa)
200 ml sausa sarkanvīna
3 ēd. kar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
1 sarkanais čili pipars
1 rozmarīna stiebriņš
3 ēd. kar. sāls
500 g sarkano sīpolu
Instrukcijas
Uzvāra sarkanvīnu, pievieno Muscovado cukuru, veselu čili piparu, rozmarīnu, sāli. Cepešpannā liek ribiņas, pārlej ar marinādi, pievieno salmiņos sagrieztus sīpolus, apsedz ar foliju un liek ceškrāsnī 160ºC. Ik pa laikam apgriež ribiņas otrādi. Cūkgaļas ribiņas gatavo pusotru stundu, liellopu ribiņas gatavo 2,5 stundas. Nepieciešamības gadījumā pievieno nedaudz sarkanvīna. 10 minūtes pirms cepšanās beigām noņem foliju, lai ribiņas apbrūninās.
Receptes autors - Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.