Ribiņas ar sīpolu ragū

4 porcijas

Atzīme (7 gab)

Sastāvdaļas

1 kg ribiņu (var izmantot gan cūkgaļas, gan liellopa)
200 ml sausa sarkanvīna
3 ēd. kar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
1 sarkanais čili pipars
1 rozmarīna stiebriņš
3 ēd. kar. sāls
500 g sarkano sīpolu

Instrukcijas

Uzvāra sarkanvīnu, pievieno Muscovado cukuru, veselu čili piparu, rozmarīnu, sāli. Cepešpannā liek ribiņas, pārlej ar marinādi, pievieno salmiņos sagrieztus sīpolus, apsedz ar foliju un liek ceškrāsnī 160ºC. Ik pa laikam apgriež ribiņas otrādi. Cūkgaļas ribiņas gatavo pusotru stundu, liellopu ribiņas gatavo 2,5 stundas. Nepieciešamības gadījumā pievieno nedaudz sarkanvīna. 10 minūtes pirms cepšanās beigām noņem foliju, lai ribiņas apbrūninās.

Receptes autors - Lauris Aleksejevs

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.