Sastāvdaļas
1 kg gurķu
25 g dzelteno sinepju sēklu
Garšvielas
3-4 diļļu zariņi vai 2 viendaiviņas ķiploki un 2 svaigi čili pipari
Marinādei
400 ml etiķa
100 ml ūdens
450 g Dansukker baltā smalkā cukura
100 g sāls
2 g balto pipargraudu
Instrukcijas
Gurķus rūpīgi nomazgā un sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Ķiplokus nomizo un sagriež uz pusēm. Čili un dilles nomazgā. Burkās kārtām liek sinepju sēklas un dilles vai ķiplokus un čili piparus ar gurķiem. Marinādes sastāvdaļas liek katliņā un uzvāra. Pārlej pāri gurķiem. Var pasniegt pēc 3 diennaktīm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?