Sastāvdaļas
175 g sviesta istabas temperatūrā
180 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
2 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
3 ēdamkar. kakao pulvera
50 g tumšās šokolādes, drupinātas
210 g auzu pārslu
1 ēdamkar. konjaka vai ābolu sulas
2 ēdamkar. saldētu, drupinātu aveņu
Dekorēšanai
100 g izkausētas tumšās šokolādes
Saldētas, drupinātas avenes
Instrukcijas
Mīkstu sviestu un cukuru sakuļ viendabīgā masā. Pievieno kakao pulveri, šokolādes skaidiņas, auzu pārslas un konjaku vai ābolu sulu. Beigās pievieno saldētas, drupinātas avenes.
No masas veido bumbiņas, iemērc katru izkausētā šokolādē, novieto uz cepampapīra un dekorē ar drupinātām, saldētām avenēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.