Sastāvdaļas
400 g saldā krējuma
125 g sviesta
100 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
200 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
Instrukcijas
Šokolādi sasmalcina. Saldo krējumu uzvāra kopā ar cukuru. Pievieno šokolādi un visu izmaisa līdz viendabīgai trifeļu masai. Pievieno sasmalcinātu sviestu un atkal visu izmaisa. Trifeļu masu atdzesē. No gatavās masas veido trifeļu bumbiņas. Kad bumbiņas sacietējušas, apviļā tās tumšās šokolādes skaidiņās.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?