Sastāvdaļas
250 g saldās riekstu masas (nugat)
125 g melnās šokolādes
25 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
50 g mandeļu skaidiņu
Instrukcijas
Mandeles grauzdē sausā cepešpannā, līdz tās ir zeltaini brūnas.
Saldo riekstu masu izkausē ūdens peldes traukā. Sasmalcina šokolādi un ļauj tai izkust riekstu masā. Pievieno niedru cukuru un kārtīgi samaisa. Iemaisa mandeles.
Iegarenajā veidnē ieklāj cepamo papīru un ielej šokolādes masu. Ļauj sacietēt līdz nākamajai dienai, tad sagriež gabaliņos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?