Sastāvdaļas
Ogu biezenim
500 g saldētu ogu pēc izvēles
285 g Dansukker želejas cukura “Multi”
Bumbiņām
250 g Indijas riekstu
4 ēdamkar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
210 g kokosriekstu skaidiņu
Dekorēšanai
Kokosriekstu skaidiņas
Instrukcijas
Ogas un cukuru katliņā apvāra 5 minūtes, tad sablendē, izkāš un liek saldētavā.
Riekstus ar cukuru un kokosriekstu skaidiņām samaisa, pakāpeniski pievieno saldēto ogu biezeni, līdz iegūta vēlamā konsistence - tāda, kas ļauj izveidot mazas bumbiņas.
Masu saveļ bumbiņās un katru apviļā kokosriekstu skaidiņās.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.