Sastāvdaļas
Batoniņiem
60 g mandeļu
60 g valriekstu
180 g zemesriekstu
25 g sviesta
210 g Dansukker Dzidrā sīrupa
50 g sezama sēklu
35 g kokosriekstu skaidiņu
Šokolādes glazūrai
200 g tumšās šokolādes
50 g sviesta
Dekorēšanai
Sasmalcināti pistāciju rieksti
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 150 °C.
Riekstus sasmalcina virtuves kombainā. Sviestu izkausē un iemaisa riekstu drupačās.
Pārējās sastāvdaļas samaisa un arī pievieno maisījumam, līdz tas sabiezē.
Maisījumu izklāj 24x30 cm izmēra cepešpannā, kas izklāta ar ietaukotu cepampapīru.
Cep krāsns vidējā daļā 20-25 minūtes un atdzesē.
Šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē un kārtīgi samaisa.
Šokolādes glazūru pārklāj riekstu cepumam un pārkaisa ar drupinātām pistācijām. Atdzesē ledusskapī.
Sagriež gabaliņos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?