Sastāvdaļas
Batoniņiem
60 g mandeļu
60 g valriekstu
180 g zemesriekstu
25 g sviesta
210 g Dansukker Dzidrā sīrupa
50 g sezama sēklu
35 g kokosriekstu skaidiņu
Šokolādes glazūrai
200 g tumšās šokolādes
50 g sviesta
Dekorēšanai
Sasmalcināti pistāciju rieksti
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 150 °C.
Riekstus sasmalcina virtuves kombainā. Sviestu izkausē un iemaisa riekstu drupačās.
Pārējās sastāvdaļas samaisa un arī pievieno maisījumam, līdz tas sabiezē.
Maisījumu izklāj 24x30 cm izmēra cepešpannā, kas izklāta ar ietaukotu cepampapīru.
Cep krāsns vidējā daļā 20-25 minūtes un atdzesē.
Šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē un kārtīgi samaisa.
Šokolādes glazūru pārklāj riekstu cepumam un pārkaisa ar drupinātām pistācijām. Atdzesē ledusskapī.
Sagriež gabaliņos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.