Šokolādes kūciņa

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

Biskvītam
1 ola
175 g Dansukker Farīna cukura
150 g kefīra
50 g brūkleņu ievārījuma
2 g kanēļa
175 g miltu
1 g cepamā pulvera
50 g sviesta

Pildījumam
250 g tumšās šokolādes
40 g sviesta
60 g saldā krējuma
Saldētas dzērvenes

Glazūrai
Tumšā šokolāde

Instrukcijas

Pagatavo biskvītu: sviestu ar cukuru puto, pievienojot pa vienai olai. Pielej kefīru un pievieno brūkleņu ievārījumu. Sausās sastāvdaļas sajauc kopā un iecilā maisījumā. Lej cepamformā, kurā ieklāts pergaments, vai liek papīra kēksu formiņās. Cep krāsns vidusdaļā 175°C 20 minūtes.

Kad atdzisis, sagriež 2x2 cm kvadrātiņos.

Pagatavo pildījumu: tumšo šokolādi izkausē ūdens peldē kopā ar sviestu. Pielej saldo krējumu un visu uzputo. Masu pilda dekorēšanas tūtiņā un ar to zīmē aplīšus uz biskvīta kvadrātiņiem. Vidū liek dzērveni.
Kūciņas glazē ar ūdens peldē izkausētu tumšo šokolādi un dekorē ar baltajām cukura pērlītēm vai citiem rotājumiem.

Receptes autore - Dina Gira

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ievārījumu un marmelādes

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Saldējums ar ievārījumu un cepumiem

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Rabarberu un zemeņu siera kūka

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Rabarberu limonāde

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Cienā ar slāpes remdējošiem dzērieniem vasaras karstumā! Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.