Šokolādes punšs

4 glāzes

Atzīme (17 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

400 ml stipras svaigi pagatavotas kafijas 
400 ml piena 
100 g tumšās šokolādes 
4 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura (var aizstāt ar niedru cukuru „Demerara”)
1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
120 ml konjaka

Dekorēšanai 
150 ml saldā krējuma putukrējumam
2 ēd. kar. Dansukker Niedru sīrupa 

Instrukcijas

Katliņā uzsilda kafiju un pienu. Pievieno šokolādi un maisa, līdz tā izkususi. Pievieno Farīna cukuru un vaniļas cukuru. Saputo saldo krējumu, līdz tas veido mīkstus izcilnīšus. Sadala konjaku 4 glāzēs. Pārlej šokolādes maisījumu. Virsū liek putukrējuma cepuri un apsmidzina to ar nedaudz sīrupa. Pasniedz nekavējoties. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.