Ērkšķogu marmelāde

Labs veids, kā izmantot ērkšķogu ražu, ir pagatavot no tās marmelādi. Pievieno ēkšķogu marmelādi gan sviestmaizēm, gan tortēm un pīrāgiem.

1 litrs

PT25M

30 minūtes

Atzīme (149 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

500 g ērkšķogu
50 ml ūdens
500 g Dansukker Ievārījuma cukura
1 kanēļa standziņa

Instrukcijas

Ērkšķogas attīra no kātiņiem un kauslapiņām, noskalo, pievieno mazliet ūdens un apvāra 3 minūtes.

Izkarsētās ogas blenderī sasmalcina. Pievieno cukuru un kanēļa standziņu. Vēlreiz uzkarsē un vāra 10 minūtes.

Nosmeļ putas un pilda tīrās, izkarsētās burciņās. Cieši aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Dzēriens “Ziemas pasaka”

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.

Braunija maisījums burciņā

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku sirsniņas

Ziemassvētku sirsniņas

Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.