Ērkšķogu marmelāde

Labs veids, kā izmantot ērkšķogu ražu, ir pagatavot no tās marmelādi. Pievieno ēkšķogu marmelādi gan sviestmaizēm, gan tortēm un pīrāgiem.

1 litrs

30 minūtes

Atzīme (1 gab)

Sastāvdaļas

500 g ērkšķogu
50 ml ūdens
500 g Dansukker Ievārījuma cukura
1 kanēļa standziņa

Instrukcijas

Ērkšķogas attīra no kātiņiem un kauslapiņām, noskalo, pievieno mazliet ūdens un apvāra 3 minūtes.

Izkarsētās ogas blenderī sasmalcina. Pievieno cukuru un kanēļa standziņu. Vēlreiz uzkarsē un vāra 10 minūtes.

Nosmeļ putas un pilda tīrās, izkarsētās burciņās. Cieši aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām

Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis

Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?