Sastāvdaļas
0,5 l rabarberu, sagriezti centimetru garos gabaliņos
100 g Dansukker Zeltainā sīrupa
1 kanēļa standziņa
100 ml ūdens
1 tējkarote vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
pēc izvēles 1-2 ēdamkar. liķiera Cointreau
Instrukcijas
Katliņā ar ūdeni ieber rabarberus, pievieno kanēļa standziņu un sīrupu un vāra 10 minūtes.
Pievieno vaniļas cukuru un liķieri pēc izvēles. Rabarberu mērci pie saldējuma pasniedz siltu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?