Visas mūsu
receptes
Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu
Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...
Pavlovas “kronis” ar greipfrūtu krēmu
Debešķīgs, viegli gaisīgs olbaltuma cepums, ko papildina skā...
Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru
Viegls un gaisīgs saldēdiens, kurā koši saspēlē krēma saldum...
Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti
Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci “Rice à la Malta”
Apelsīnu un šokolādes kūka
Karameles mērce
Šī karameles mērce gatavota pēc klasiskās receptes - ar svie...
Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...
Vaniļas Mascarpone krēms ar glazētiem ķiršiem un tumšo šokolādi
Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci
Šokolādīgs un maigs krēma pudiņš, kas papildināts ar kafijas...
Piparkūku pankūkas
Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu
Kūka, kurā ieguldītais laiks atmaksājas ar uzviju. Izsmalcin...
Rīsu pudiņš ar aveņu želeju
Šokolādes parfe ar apelsīniem
Mūsu šokolādes parfe ar apelsīniem tiek gatavots no tumšās š...
Apelsīnu salāti ar putukrējumu un piparkūkām
Īton Mess meringas krēms zviedru stilā
Eton mess ir klasisks angļu deserts, kurā apvienots svaigu o...
Mazās safrāna pankūciņas
Koši dzeltenas, zeltaini kraukšķīgu maliņu, kas liek siekalā...
Baltās šokolādes saldējums ar aveņu sorbetu un pistācijām
Brīnišķīgs baltās šokolādes saldējums apvienojumā ar gardu a...
Saldējums ar citrusaugļiem un kardamonu
Mājās gatavots saldējums ir īpaša delikatese. To ir vienkārš...
Šokolādes un apelsīnu semifredo
Semifredo gatavošana nedaudz atšķiras no parastā saldējuma g...
Kardamona flāns
Trauslie cepumi ar kardamonu ir gardi un kraukšķīgi. Jo īpaš...
Ingvera parfe ar mandeļu karameli
Palutini savus mīļos ar ingvera parfe ar dekoratīvajām skaid...
Apelsīnu salāti
Kazeņu egnogs (olu kokteilis)
Sarkano greipfrūtu sorbets
Sarkano greipfrūtu sorbets ir tik labs! Tas garšos vienlīdz ...
Panna cotta ar karstvīnā mērcētām brūklenēm
Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu
Saldēts dzirkstošais vīns ar avenēm un lakricas garšu ir sal...
Šampanieša sorbets
Šis nu ir viens neticami spirdzinošs un gaisīgs našķis - sal...
Panna Cotta ar ledenēm
Apelsīnu sorbets ar šokolādes kraukšķiem
Sorbets ir augļaini saldskābs, olu baltumos putots saldējums...
Jaungada deserts ar šokolādes un aveņu panna cotta
Saputota šokolādes panna cotta, aveņu panna cotta, sulīgs šo...
Ābolu želeja ar kalvadosu
Rieksti sīrupā
Rieksti sīrupā ir reizē salds un sāļš maisījums. Sagrauzdē p...
Safrāna Pavlova ar putotu krēmu un citrusaugļu salātiem
Safrāna Pavlova ar gardām krēma putām un svaigiem citrusaugļ...
Apelsīnu panna (clafuti)
Safrāna panna cotta
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. ...
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Panna cotta un rīsu pudiņš
Vai pēc Ziemassvētkiem pāri palicis rīsu pudiņš? Nemet ārā! ...
Piparkūku parfe ar brūklenēm
Šis piparkūku parfe ar brūklenēm ir lielisks veids, kā noslē...
Šampanieša panna cotta
Piemērots gan Jaungada svinībām, gan citam priecīgam notikum...
Marakujas siera kūka ar citronu krēmu un riekstu drumstalām
Izklausās sarežģīti, taču pagatavojams viegli un ātri. Maigs...
Piparkūku sendviči
Sendviča tipa saldējums, ko ieskauj kraukšķīgas piparkūkas. ...
Pavlovas Ziemassvētku eglīte
Šokolādes –īrisa krēms
Kardamona kēksiņi ar rumā vārītiem bumbieriem
Šie gardumiņi atgādina rūķīšus, vai ne? Kardamons ir vienmēr...
47 no 47 receptes