Piparkūku pankūkas

8-10 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

210 g miltu
60 g Dansukker Farīna cukura
1/2 tējkar. cepamā pulvera
1 tējkar. sodas
1/2 tējkar. sāls
1 tējkar. kanēļa
1 tējkar. malta ingvera
1/2 tējkar. malta muskatrieksta
1/2 maltu krustnagliņu
100 ml ūdens
50 ml Dansukker Niedru sīrupa
100 ml aukstas kafijas
2 lielas olas
4 ēdamkarotes izkausēta sviesta
1 ēdamkar. citrona sulas un miziņa no viena citrona
Eļļa vai sviests pannas ieziešanai

Instrukcijas

Lielā bļodā samaisa miltus, Farīna cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli un garšvielas.
Citā traukā sakuļ ūdeni, sīrupu, kafiju, olas, sviestu un citrona sulu. Abas daļas savieno un atstāj uz 15 minūtēm, lai sabiezē.
Pannu ieziež ar eļļu vai sviestu un uz vidējas uguns cep nelielas pankūciņas pa 1-2 minūtēm no katras puses, līdz tās kļūst zeltainas.

Padoms: pasniedz ar cukurniedru sīrupu un putukrējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.