Sastāvdaļas
Sorbets
2 želatīna plāksnītes
250 g Dansukker pūdercukura
150 ml ūdens
500 ml dzirkstoša vīna
Aveņu mērce
100 g saldētu aveņu
200 g Dansukker baltā pūdercukura
100 g sasmalcinātas baltās šokolādes
Instrukcijas
Sorbets
Želatīna plāksnītes iegremdē aukstā ūdenī.
Pūdercukuru ūdenī izšķīdina un uzvāra. Želatīnam nospiež lieko šķidrumu un, nepārtraukti maisot, pievieno sīrupam.
Pievieno arī dzirkstošo vīnu un salej desmit mazos trauciņos.
Tos pārsedz ar foliju un katrā iesprauž karotīti. Novieto saldētavā, līdz tie sasaluši.
Aveņu mērce
Avenes uzvāra un atdzesē.
Pievieno pūdercukuru, kārtīgi izmaisa un izberž caur smalku sietu.
Šampanieša sorbetu pasniedz ar aveņu mērci un sasmalcinātu balto šokolādi.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.