Sastāvdaļas
Sorbets
2 želatīna plāksnītes
250 g Dansukker pūdercukura
150 ml ūdens
500 ml dzirkstoša vīna
Aveņu mērce
100 g saldētu aveņu
200 g Dansukker baltā pūdercukura
100 g sasmalcinātas baltās šokolādes
Instrukcijas
Sorbets
Želatīna plāksnītes iegremdē aukstā ūdenī.
Pūdercukuru ūdenī izšķīdina un uzvāra. Želatīnam nospiež lieko šķidrumu un, nepārtraukti maisot, pievieno sīrupam.
Pievieno arī dzirkstošo vīnu un salej desmit mazos trauciņos.
Tos pārsedz ar foliju un katrā iesprauž karotīti. Novieto saldētavā, līdz tie sasaluši.
Aveņu mērce
Avenes uzvāra un atdzesē.
Pievieno pūdercukuru, kārtīgi izmaisa un izberž caur smalku sietu.
Šampanieša sorbetu pasniedz ar aveņu mērci un sasmalcinātu balto šokolādi.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Brīnišķīgais zemeņu laiks
Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.