Šampanieša sorbets

Šis nu ir viens neticami spirdzinošs un gaisīgs našķis - saldēti burbuļi vasaras karstumā!

10 porcijas

Atzīme (11 gab)

Sastāvdaļas

Sorbets
2 želatīna plāksnītes
250 g Dansukker pūdercukura
150 ml ūdens
500 ml dzirkstoša vīna

Aveņu mērce
100 g saldētu aveņu
200 g Dansukker baltā pūdercukura
100 g sasmalcinātas baltās šokolādes

Instrukcijas

Sorbets
Želatīna plāksnītes iegremdē aukstā ūdenī.
Pūdercukuru ūdenī izšķīdina un uzvāra. Želatīnam nospiež lieko šķidrumu un, nepārtraukti maisot, pievieno sīrupam.
Pievieno arī dzirkstošo vīnu un salej desmit mazos trauciņos.
Tos pārsedz ar foliju un katrā iesprauž karotīti. Novieto saldētavā, līdz tie sasaluši.

Aveņu mērce

Avenes uzvāra un atdzesē.
Pievieno pūdercukuru, kārtīgi izmaisa un izberž caur smalku sietu.
Šampanieša sorbetu pasniedz ar aveņu mērci un sasmalcinātu balto šokolādi.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ievārījumu un marmelādes

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Saldējums ar ievārījumu un cepumiem

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Rabarberu un zemeņu siera kūka

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Rabarberu limonāde

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Cienā ar slāpes remdējošiem dzērieniem vasaras karstumā! Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.