Sarkano greipfrūtu sorbets

Sarkano greipfrūtu sorbets ir tik labs! Tas garšos vienlīdz labi gan vasaras vakarā, gan ballītes karstumā. Kraukšķīgs un atsvaidzinošs, maigs un pikants vienlaikus!

6 porcijas

PT40M

40 minūtes + 5 stundas saldētavā

Atzīme (23 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

210 g Dansukker baltā cukura
70 g Dansukker glikozes vai dzidrā sīrupa
150 ml ūdens
1 greipfrūta miza
300 ml svaigi spriestas greipfrūtu sulas (no apmēram 3 augļiem)
1 olas baltums

Instrukcijas

Cukuru, sīrupu, ūdeni un sarīvētu greipfrūta miziņu katliņā vāra 5 minūtes. Sīrupu nokāš un atdzesē.

Pievieno svaigi spiestu greipfrūtu sulu. Olas baltumu sakuļ mīkstās putās un iecilā sīrupā.

Masu sasaldē saldējuma mašīnā vai arī novieto saldētavā uz piecām stundām, ik pa laikam apmaisot.

Padoms! Ja vēlas samazināt sorbeta rūgteno garšu, 100 ml greipfrūta sulas var aizvietot ar apelsīnu sulu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.