Apelsīnu salāti ar putukrējumu un piparkūkām

4 porc.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

4 lieli apelsīni
300 ml ūdens
60 g Dansukker pūdercukura
30 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
150 ml saldā krējuma
4 piparkūkas
15 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa

Instrukcijas

Apelsīnus nomizo un sadala daiviņās. Katliņā samaisa ūdeni, pūdercukuru un vaniļas cukuru, uzvāra. Ieliek iekšā apelsīnu daiviņas un noņem katliņu no uguns. Uzliek vāku un ļauj atdzist.
Daiviņas izkārto deserta bļodiņās vai šķīvīšos. Uzputo krējumu, līdz veidojas stingri putukrējuma izcilnīši. Ar karoti putukrējumu uzliek virsū apelsīniem. Piparkūkas sadrupina un pārber pāri putukrējumam. Apslaka ar drusku sīrupa. Pasniedz nekavējoties.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.