Sastāvdaļas
Saldējums
4 olas dzeltenumi
70 g Dansukker baltā cukura
150 ml piena
200 ml trekna saldā krējuma
100 g Dansukker dzidrā sīrupa
Garšas papildināšanai
75 g sakapātas tumšās šokolādes
150 g pekanriekstu krēma + 75 g tumšās šokolādes
Pasniegšanai
piparkūkas
Instrukcijas
Olu dzeltenumus sakuļ ar balto cukuru. Saldo krējumu, pienu un sīrupu uzvāra. Karsto masu ļoti tievā strūkliņā lej olu putās, nepārtraukti un intensīvi maisot. Šo jādara uzmanīgi un pakāpeniski, lai olu dzeltenumi strauji nesakarstu un nepārvērstos omletē.
Gatavo masu izkāš caur sietu, atdzesē līdz istabas temperatūrai un tad pievieno izvēlētās garšvielas.
Saldējuma masu lej 15x20 cm diametra traukā un novieto saldētavā. Saldējumu saldē piecas studnas, ik pa laikam apmaisot.
Kad saldējums sasalis, to izņem no formas, sagriež gabaliņos un katru iekārto starp diviem piparkūku cepumiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.