Ziemassvētku piparkūku cepumi

150 gab.

Atzīme (15 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

280 ml Dansukker Dzidrā sīrupa
225 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
200 g sviesta vai margarīna
1 liela ola
2 tējkar. maltu krustnagliņu
1 tējkar. malta ingvera
1 tējkar. malta kanēļa
Apmēram 480 g miltu
1 1/2 tējkar. sodas

Glazūrai
240 g Dansukker baltā vai šokolādes pūdercukura
1 olas baltums
2 ml (puse tējkarotes) etiķa

Instrukcijas

Priecājieties kopā ar bērniem, cepot cepumus, ar kuriem pēc tam izrotāt Ziemassvētku eglīti. Veidojiet dažādas formiņas, izmantojot sagataves. Tās uz papīra var izdrukāt arī Dansukker.lv mājas lapā. Kad esat izgatavojuši piparkūku vīriņus un sieviņas, zvaigznītes un sirsniņas vai jebkuras citas figūriņas pēc sirds patikas, sāciet dekorēšanu – visjautrāko cepumu vakara daļu!

Izkausē sviestu, cukuru un sīrupu. Maisa, līdz masa atdzisusi. Pievieno olu.
Sodu izšķīdina ūdenī, pievieno garšvielas un miltus un atstāj uz nakti ledusskapī.
Mīklu izrullē un ar formiņām izspiež vai izgriež dažādas figūras. Cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā apmēram 8 minūtes.

Glazūra
Izmantojot elektrisko putotāju, saputo visas sastāvdaļas biezā masā. Ar dekorējamo maisiņu zīmē dažādus rotājumus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.