Panna cotta ar karstvīnā mērcētām brūklenēm

6 porcijas

PT10M
Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

400 ml  saldā krējuma
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
75 g  Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkarote baltā karstvīna

Brūkleņu sagatavošanai
50 ml karstvīna
2 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
50 g  brūkleņu

Instrukcijas

Saldo krējumu, vaniļas cukuru un želejas cukuru uzvāra (30 sekundes), salej glāzēs un atdzesē. Uzkarsē karstvīnu kopā ar Muscovado cukuru, noņem no liesmas un pievieno brūklenes. Atstāj ievilkties vismaz 1 stundu. Pirms pasniegšanas ogas izņem no šķidruma un pārkaisa panna cotta krēmam.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.