Sastāvdaļas
400 ml saldā krējuma
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
75 g Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkarote baltā karstvīna
Brūkleņu sagatavošanai
50 ml karstvīna
2 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
50 g brūkleņu
Instrukcijas
Saldo krējumu, vaniļas cukuru un želejas cukuru uzvāra (30 sekundes), salej glāzēs un atdzesē. Uzkarsē karstvīnu kopā ar Muscovado cukuru, noņem no liesmas un pievieno brūklenes. Atstāj ievilkties vismaz 1 stundu. Pirms pasniegšanas ogas izņem no šķidruma un pārkaisa panna cotta krēmam.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.