Gardumi ar
vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Melleņu sviesta kūka

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Marcipāna groziņi ar mellenēm

Kazeņu mafini ar drumstalām

Vīnes cepumiņi

Kardamona dubļu kūka ar upeņu putām

Cepumi ar ievārījuma pildījumu

Vasaras kūka

Citronkūka ar aveņu musa tornīšiem

Ātrais musli un ogu deserts

Kūka no cepumiem ar ievārījumu

Rabarberu un zemeņu siera kūka

Bezē kūka

Ogu spilventiņi

Braunija pica

Vasarīgā siera kūka ar citroniem un plūmēm

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Vasarīgā svētku kūka

Džitterbags ar zemeņu un rabarberu pildījumu

Zemeņu siera kūka ar rabarberu želeju

Fragilité kūka ar melleņu un aveņu mērci

Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

Marcipāna un ērkšķogu bulciņas

Bezē rulete ar avenēm un persikiem

Vasaras kūka ar kazeņu krēmu un šokolādi

Zemeņu rulete ar lavandu

Melleņu sapnis

Zemeņu torte ar marakujas biezeni

Biskvīti ar aveņu krēmu

Groziņi ar vaniļas krēmu un svaigām ogām

Vasaras ogu kūka

Miniatūras krēmsiera kūciņas ar gaisīgu aveņu pildījumu

Rulete ar bezē krēmu un meža ogām

Vasaras torte

Melleņu kēkss

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.