Kazeņu mafini ar drumstalām

Sulīgas smalkmaizītes, kas pildītas ar svaigām kazenēm un papildinātas ar kraukšķīgām drumstalām. No galda pazūd kā nebijuši!

12-14 gab.

PT50M
PT0M
Kūkas, plātsmaizes

apmēram 50 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Mafini
100 g sviesta
200 ml piena
2 olas
130 g Dansukker baltā cukura
1 tējkarote vaniļas cukura
240 g kviešu miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera
1 šķipsniņa sāls

Drumstalas
75 g sviesta istabas temperatūrā
60 g auzu pārslu
75 g Dansukker Farīna cukura
2 ēdamkarotes Dansukker Dzidrā sīrupa
60 g kviešu miltu
1 šķipsniņa sāls

Pildījums
200 g kazeņu

Instrukcijas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 225 °C (augšējā un apakšējā karstuma režīmā).

Katliņā izkausē sviestu un iemaisa pienu. Atsevišķā traukā stingrās putās sakuļ olas, cukuru un vaniļas cukuru.

Sviesta maisījumu iemaisa olu maisījumā. Atsevišķā bļodā samaisa parastos miltus, cepamo pulveri un sāli. Iesijā olu-sviesta maisījumā.

Visas drumstalu sastāvdaļas ar rokām saberž drupanā masā.

Kazenēm atdala kauslapiņas. Uz cepešpannas izkārto 12-14 kēksiņu formas un piepilda tās līdz 2/3 tilpuma ar sagatavoto mīklu. Pārkaisa ar kazenēm un tad drumstalu virskārtu.

Cep cepeškrāsns vidusdaļā apmēram 15 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti: iedurot kēksiņā, tas nedrīkst būt aplipis.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.