Rulete ar bezē krēmu un meža ogām

2 ruletes

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

Ruletes pamata recepte
3 olas
200 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
200 ml miltu
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
1, 5 tējkar. cepamā pulvera
2 ēdamkar. verdoša ūdens

Bezē krēms
4 četri lieli olu baltumi
200 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
150-200 g sviesta istabas temperatūrā
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
4 ēdamkar. ogu biezeņa
200 ml svaigu ogu (biezenim un dekorēšanai)

Instrukcijas

Ruletes pamata recepte
Olas saputo. Pievieno miltus, vaniļas cukuru, cepampulveri un ūdeni. Maisījumu sadala divās porcijās un katru izlej plānā kārtiņā uz cepampapīra. Cep cepeškrāsnī 250 °C temperatūrā apmēram 5 minūtes. Gatavu izgāž uz cepampapīra kārtas, kas apkaisīta ar cukuru, un sarullē līdz turpmākajiem gatavošanas posmiem.

Bezē krēms
Olas ar cukuru puto ūdens peldē, līdz cukurs izšķīdis. Noņem no plīts un ielej miksera traukā. Turpina putot ar mikseri lielā ātrumā 5-10 minūtes. Tad ātrumu samazina un mazās piciņās pievieno mīkstu sviestu, pirms katras nākamās porcijas kārtīgi iemaisot iepriekšējo. Turpina putot, līdz masa ir pilnīgi vijīga.

Pusi no ogām sastrādā biezenī un, ja vēlas atbrīvoties no biezumiem, izspiež caur sietu. Biezeni iemaisa sviesta krēmā. Tam jāsanāk gaisīgam un vijīgam.

Padoms!
Ja krēms pārāk sabiezē, to ir viegli izlabot. Ja tas ir pārāk vēss, mazliet pasildiet to ūdens peldē un vēlreiz sakuliet. Ja tas ir pārāk karsts, pirms putošanas ielieciet to uz brīdi ledusskapī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road

Lieldienu saldumi

Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.