Rulete ar bezē krēmu un meža ogām

2 ruletes

Atzīme (2 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Ruletes pamata recepte
3 olas
200 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
200 ml miltu
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
1, 5 tējkar. cepamā pulvera
2 ēdamkar. verdoša ūdens

Bezē krēms
4 četri lieli olu baltumi
200 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
150-200 g sviesta istabas temperatūrā
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
4 ēdamkar. ogu biezeņa
200 ml svaigu ogu (biezenim un dekorēšanai)

Instrukcijas

Ruletes pamata recepte
Olas saputo. Pievieno miltus, vaniļas cukuru, cepampulveri un ūdeni. Maisījumu sadala divās porcijās un katru izlej plānā kārtiņā uz cepampapīra. Cep cepeškrāsnī 250 °C temperatūrā apmēram 5 minūtes. Gatavu izgāž uz cepampapīra kārtas, kas apkaisīta ar cukuru, un sarullē līdz turpmākajiem gatavošanas posmiem.

Bezē krēms
Olas ar cukuru puto ūdens peldē, līdz cukurs izšķīdis. Noņem no plīts un ielej miksera traukā. Turpina putot ar mikseri lielā ātrumā 5-10 minūtes. Tad ātrumu samazina un mazās piciņās pievieno mīkstu sviestu, pirms katras nākamās porcijas kārtīgi iemaisot iepriekšējo. Turpina putot, līdz masa ir pilnīgi vijīga.

Pusi no ogām sastrādā biezenī un, ja vēlas atbrīvoties no biezumiem, izspiež caur sietu. Biezeni iemaisa sviesta krēmā. Tam jāsanāk gaisīgam un vijīgam.

Padoms!
Ja krēms pārāk sabiezē, to ir viegli izlabot. Ja tas ir pārāk vēss, mazliet pasildiet to ūdens peldē un vēlreiz sakuliet. Ja tas ir pārāk karsts, pirms putošanas ielieciet to uz brīdi ledusskapī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu limonāde

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Zemeņu kūka

Brīnišķīgais zemeņu laiks

Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

 Vasaras deserti

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Rabarberu marmelāde ar punšu

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Plūškoka saldējums

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.