Zemeņu torte ar marakujas biezeni

8-10 gab.

2 stundas

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

Kūkas pamatnei
4 olas
180 g Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
100 g kviešu miltu
100 g kartupeļu cietes
2 tējkar. cepamā pulvera
1 l zemeņu
Marakujas biezenis
Vaniļas krēms

Dekorēšanai
300 ml saldā krējuma
1 l dažādu svaigu ogu

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 °C. Olas ar cukuru sakuļ gaisīgā masā. Atlikušās sastāvdaļas bļodā sastrādā kopā un iemaisa olu maisījumā. Ietauko 19 cm diametra kūkas formu. Ielej mīklu un cep cepeškrāsns vidējā daļā 35-40 minūtes. Ar koka irbulīti pārbauda kūkas gatavību. Atdzesē istabas temperatūrā.

Zemeņu pusītes sagriež šķēlītēs un atliek malā līdz dekorēšanai. Pagatavo marakujas augļa biezeni un vaniļas krēmu.

Kad kūkas biskvīts pilnībā atdzisis, to ar asu maizes nazi sagriež trīs horizontālās plāksnēs. Apakšējo plāksni liek uz servējamā šķīvja. Pārklāj ar vaniļas krēmu un izkārto zemeņu šķēlītes. Virsū liek nākamo plāksni. To noklāj ar marakujas biezeni un zemeņu šķēlītēm. Pārklāj ar pēdējo biskvīta plāksni un visu kūku apsmērē ar vaniļas krēmu. Dekorē ar zemenēm un citām ogām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ievārījumu un marmelādes

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Saldējums ar ievārījumu un cepumiem

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Rabarberu un zemeņu siera kūka

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Rabarberu limonāde

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Cienā ar slāpes remdējošiem dzērieniem vasaras karstumā! Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.