Miniatūras krēmsiera kūciņas ar gaisīgu aveņu pildījumu

12 kēksu formiņas

1,5 stunda

Atzīme (19 gab)

Sastāvdaļas

Pamatnes sastāvdaļas
8 Digestive cepumi
25 g kausēta sviesta
1 ēdamkar. Dansukker Farīna cukura

Aveņu pildījumam
150 g aveņu
2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

Siera masas pildījumam
135 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 ēdamkar. miltu
400 g krēmsiera
1 tējkar. rīvētas citrona miziņas
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 lielas olas
2 ēdamkar. saldā krējuma

Instrukcijas

Cepškrāsni uzkarsē līdz 175°C.

Cepumus sasmalcina un sajauc ar sviestu un Farīna cukuru. Masu sadala 12 kēksu formiņās un izlīdzina. Cep cepeškrāsnī 5 minūtes 175°C.

Sablendē avenes, pūdercukuru un vaniļas cukuru. Masu izberž caur smalku sietu, lai atbrīvotos no aveņu kauliņiem.

Sajauc miltus, gaišo Muscovado un vaniļas cukurus, pievieno krēmsieru un citrona miziņu, kārtīgi izmaisa, līdz masa kļūst viendabīga. Pa vienai pievieno olas un rūpīgi izmaisa. Iemaisa saldo krējumu.

Gatavo masu sadala 12 kēksu formiņās. Katrā formiņā ar aveņu biezeni uzzīmē apli un ar kociņu papildina zīmējumu. Cep 175 °C ,15 – 20 minūtes.

Kūciņas atdzesē istabas temperatūrā. Kad atdzisušas, liek ledusskapī, lai pasniegtu patīkami vēsas. Dekorē ar svaigām avenēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Kraukšķīgie batoniņi ar šokolādes glazūru

Ziemas izbraucieni

Lai viegli slīd, lai sārtums vaigos un priecīgs prāts! Uzņemiet enerģiju, dodoties brīvdienās uz kalniem. Šeit mēs esam apkopojuši receptes dažādiem gardumiem, kurus varēsiet ērti paņemt līdzi termosā vai mugursomā, kad dosieties izbraucienos.

Citronu tarte

Cepam ar citroniem un apelsīniem

Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā. Citrusaugļi ir atsvaidzinoši, nedaudz skābeni un labi kombinējas ar citām garšām, piemēram, šokolādes un karameles garšu. Iedvesmojies no mūsu gardajām receptēm!

Mazās pankūciņas

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens. Turklāt tās ir iespējams pasniegt kopā ar dažādām gardām piedevām. Pamēģiniet tās nedaudz pārliet ar Dansukker zeltainais cukura sīrupu.

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.