Sastāvdaļas
Pamatne
250 g nesaldu cepumu
35 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura
125 g izkausēta sviesta
Pildījums
500 g krēmsiera
1 citrona miziņa, rīvēta
30 ml citrona sulas
90 g Dansukker pūdercukura
5 g vaniļas cukura
350 ml saldā krējuma
Rabarberu un zemeņu pildījums
200 g rabarberu
200 g zemeņu
95 g Dansukker Želejas cukura Multi
Dekors
Svaigas zemenes
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C temperatūru.
Cepumus sadrupina, samaisa ar izkausētu sviestu un brūno cukuru un izklāj 20 cm diametra kūkas formā ar noņemamām malām. Cep krāsns vidējā daļā 10 minūtes. Atdzesē.
Visas pildījuma sastāvdaļas, izņemot putukrējumu, sakuļ viendabīgā masa. Iecilā saputotu saldo krējumu. Krēma kārtu izklāj uz cepumu pamatnes un novieto ledusskapī.
Sagatavo zemeņu un rabarberu pildījumu. Zemenēm noņem kauslapiņas un lielākās ogas sagriež smalkāk, rabarberus nomizo un sagriež gabaliņos. Katliņā visu apvāra, pievieno želejas cukuru “Multi”, uzvāra vēl 3-4 minūtes. Noņem no uguns un ar blenderi sakuļ viendabīgā masā. Nedaudz padzesē, lai nav ļoti karsts, bet arī vēl nav sarecējis (želejas cukurs atdziestot biezē) un lej pāri kūkai. Atdzesē ledusskapī vismaz četras stundas vai, vēlams, līdz nākamai dienai. Pirms pasniegšanas rotā ar svaigām zemenēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Valentīns klāj svētku galdu
Visu mīlētāju diena ir katra diena visa gada garumā. Bet tieši 14. februārī mīlestībai ir atvēlēta īpaša vieta. Tad ir vispiemērotākais laiks pagatavot īpaši baudāmu ēdienu pagatavošanai.

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Ziemas izbraucieni
Lai viegli slīd, lai sārtums vaigos un priecīgs prāts! Uzņemiet enerģiju, dodoties brīvdienās uz kalniem. Šeit mēs esam apkopojuši receptes dažādiem gardumiem, kurus varēsiet ērti paņemt līdzi termosā vai mugursomā, kad dosieties izbraucienos.

Cepam ar citroniem un apelsīniem
Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā. Citrusaugļi ir atsvaidzinoši, nedaudz skābeni un labi kombinējas ar citām garšām, piemēram, šokolādes un karameles garšu. Iedvesmojies no mūsu gardajām receptēm!

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.