Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Baltās šokolādes cepumiņi “Blodīnes” (Blondies) ar skābenu ērkšķogu marmelādes pildījumu! Vasarīga recepte skaistai dienai! Cep un baudi!

Apmēram 30 gab.

PT55M

1 stunda + laiks marmelādes pagatavošanai

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Ērkšķogu marmelāde
250 g ērkšķogu
250 g Dansukker ievārījuma cukura

Mīkla
150 g sviesta
150 g baltās šokolādes
3 olas
180 g Dansukker ekoloģiskā cukurniedru cukura
15 g citrona sulas
120 g kviešu miltu

Pildījums
60 g ērkšķogu ievārījuma
75 g aveņu

Dekors
Cukura pērlītes

Instrukcijas

Marmelādi pagatavo vismaz iepriekšējā dienā. Ogas notīra, noskalo un apvāra apmēram 3 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un vāra vēl 10 minūtes. Nosmeļ putas un pilda ievārījumu tīrās, izkarsētās burciņās. Aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C. Katliņā izkausē sviestu, pievieno balto šokolādi. Kad arī tā izkususi, maisījumam ļauj atdzist.

Olas ar cukuru sakuļ mīkstās putās. Pievieno citrona sulu, sviesta un šokolādes maisījumu un kārtīgi izmaisa. Pievieno arī miltus un visu sastrādā vienmērīgā masā.

Ietauko cepešpannu 24 x 30 cm izmērā un ielej tajā sagatavoto mīklu. Uzmanīgi caur dekorējamo tūtiņu pārklāj ar ērkšķogu marmelādi un pārkaisa ar avenēm – cepšanas laikā tās nogrims.

Cep krāsns vidējā daļā apmēram 20 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē un novieto pa nakti vēsumā. Tad sagriež gabaliņos.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku rulete ar karameļu pildījumu un brūkleņu glazūru

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Dzēriens “Ziemas pasaka”

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.

Braunija maisījums burciņā

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku sirsniņas

Ziemassvētku sirsniņas

Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.