Biskvīti ar aveņu krēmu

30 gab.

PT1H

1,5 stunda

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Pamatnei
200 g mandeļu pastas
2 olu baltumi
75 g Dansukker brūnā cukura

Sviesta krēmam
3-4 ēdamkar. aveņu sulas (izmanto 200 g svaigu vai saldētu aveņu)
1 olas dzeltenums
180 g Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
200 g sviesta istabas temperatūrā

Virskārtai
250 g baltās šokolādes
saldētu aveņu

Instrukcijas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C. Mandeļu pastu sarīvē un sakuļ kopā ar olas baltumu un cukuru viendabīgā masa. Cepešpannu pārklāj ar cepampapīru. Ar dekorēšanas tūtiņas vai tējkarotes palīdzību masu sadala nelielās piciņās (1,5-2 cm diametrā). Cep krāsns apakšējā daļā 10-12 minūtes, atkarībā no tā, kādu tekstūru vēlas – jo mazāks cepšanas laiks, jo staipīgāka konsistence.
Avenes ber katliņā un maisot uzkarsē. Kad sula atdalījusies, izberž caur sietu, lai atbrīvotos no sēkliņām, un atdzesē.
Olu dzeltenumus, pūdercukuru un vaniļas cukuru saputo. Pievieno sviestu un turpina kult apmēram 10 minūtes. Iemaisa aveņu sulu. Nostādina ledusskapī apmēram 20 minūtes.
Ar sviesta krēmu pārklāj cepumu pamatnes, veidojot smailas “cepurītes”. Cepumus uz 20 minūtēm novieto saldētavā.
Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē. Cepumus pārklāj ar šokolādes glazūru un pārkaisa ar saldētu aveņu drumstalām. Uzglabā ledusskapī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.