Gardumi ar
vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Citronkūka ar aveņu musa tornīšiem

Ātrais musli un ogu deserts

Vasaras kūka

Rabarberu un zemeņu siera kūka

Bezē kūka

Ogu spilventiņi

Braunija pica

Vasarīgā siera kūka ar citroniem un plūmēm

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Vasarīgā svētku kūka

Džitterbags ar zemeņu un rabarberu pildījumu

Zemeņu siera kūka ar rabarberu želeju

Fragilité kūka ar melleņu un aveņu mērci

Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

Marcipāna un ērkšķogu bulciņas

Bezē rulete ar avenēm un persikiem

Vasaras kūka ar kazeņu krēmu un šokolādi

Zemeņu rulete ar lavandu

Melleņu sapnis

Zemeņu torte ar marakujas biezeni

Biskvīti ar aveņu krēmu

Groziņi ar vaniļas krēmu un svaigām ogām

Vasaras ogu kūka

Miniatūras krēmsiera kūciņas ar gaisīgu aveņu pildījumu

Rulete ar bezē krēmu un meža ogām

Vasaras torte

Melleņu kēkss

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei.

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu.