Pagatavo
saldējumu

Vasarā pagatavo saldējumu mājās! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats? Šeit esam apkopojuši savas labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Vaniļas saldējums ar citrona krēmu

Vaniļas saldējums ar ogu pildījumu

Plūškoka saldējums

Princešu saldējums

Dedzināta krēma saldējums tako laiviņās

Baltās šokolādes saldējums ar aveņu sorbetu un pistācijām

Saldējuma plate ar vafelēm un ievārījumu

Aveņu sulas saldējums ar vaniļas pogaļu vidū

Saldējums ar ievārījumu un cepumiem

Saldējums uz kociņa

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Smiltsērkšķu sorberts

Zemeņu gelato

Meža ogu saldējums uz kociņa

Vaniļas gelato

Aveņu-karameļu mērce

Jogurta saldējums

Saldējums uz kociņa ar karameli un šokolādi

Karameļu mērce

Pagatavo savu karameļu mērci, ar kuru varēsi pārliet saldējumu.

Aveņu sorbets ar drumstalām

Saldējuma kūka ar upenēm un īrisu

Saldējums ar kardamonu

Vaniļas saldējums

Sendviču cepumi

Kazeņu saldējums

Mājas sulas saldējums

Bumbieru saldējums ar riekstu krēma un karameļu mērci

Ogu sorbets

Šokolādes saldējums

Siera kūkas saldējums ar kazenēm

Lazdu riekstu saldējums ar avenēm

Itāļu aveņu saldējums

Kivi un zemeņu saldējums

Rabarberu parfē

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.