Kivi un zemeņu saldējums

Šis svaigu ogu saldētais našķis būs teicams atspirdzinājums, atnākot no jūras vai no dārza darbiem. Tīrs un dabīgs saldums, bez olām vai saldā krējuma - tikai ogas un nedaudz salduma garšas balansam!

6 – 8 porcijas

3,5 stundas

Atzīme (1 gab)

Sastāvdaļas

100 ml ūdens
75 g Dansukker Dzidrā vai glikozes sīrupa
90 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 tējkar. saberztu koriandra sēklu
Šķipsniņa sāls
6 kivi
100 g svaigu zemeņu

Instrukcijas

Ūdeni un cukuru vāra, līdz cukurs izkusis. Pievieno koriandra sēklas un sāli un vāra uz lēnas uguns 2 minūtes. Atdzesē. Pievieno nomizotu un biezenī sablendētu kivi. Izmaisa.

Zemenes noskalo un sagriež gabaliņos. Izkārto saldējuma formiņās un pārlej ar kivi masu. Liek saldētavā vismaz uz 3 stundām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos

Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?