Aveņu-karameļu mērce

Šī ir lieliska saldā mērce, ar ko pārliet saldējumu, pankūkas vai šokolādes brauniju. Klasisko karameļu mērci te papildina svaigas avenes no dārza.

0,5 l

20 minūtes

Atzīme (1 gab)

Sastāvdaļas

95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
140 g Dansukker Zeltainā sīrupa
100 ml saldā krējuma 
75 g aveņu

Instrukcijas

Muscovado cukuru ar sīrupu katliņā uzvāra 2 minūtes, līdz masa sabiezējusi. Maisot pievieno saldo krējumu un turpina karsēt 4 minūtes. Tad pievieno svaigas avenes un visu sablenderē. Karameļu mērci lej tīrā, izkarsētā burciņā un uzglabā vēsumā. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos

Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?