Sastāvdaļas
Saldējums
400 ml saldā krējuma
200 ml kondensētā piena ar cukuru
60 g Dansukker Dzidrā vai glikozes sīrupa
10 g vaniļas cukura
Ogu pildījums
200 g ogu pēc izvēles
40 g Dansukker Ievārījuma cukura
10 ml citrona sulas
Instrukcijas
Vispirms pagatavo ogu pildījuma masu. Ogas uzkarsē kopā ar cukuru un citrona sulu, līdz tās sašķīdušas. Masu nokāš vai izberž caur sietu un ļauj atdzist.
Saldo krējumu saputo un iemaisa tajā kondensēto pienu un sīrupu. Dažiem vēzieniem iemaisa arī ogu pildījumu un lej masu saldējuma formiņās. Katrā ievieto pa saldējuma kociņam un novieto saldētavā uz 5 stundām.
Pāris minūtes pirms pasniegšanas nedaudz atlaidina, lai vieglāk izņemtu no formiņām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.