Sastāvdaļas
Saldējums
400 ml saldā krējuma
200 ml kondensētā piena ar cukuru
60 g Dansukker Dzidrā vai glikozes sīrupa
10 g vaniļas cukura
Ogu pildījums
200 g ogu pēc izvēles
40 g Dansukker Ievārījuma cukura
10 ml citrona sulas
Instrukcijas
Vispirms pagatavo ogu pildījuma masu. Ogas uzkarsē kopā ar cukuru un citrona sulu, līdz tās sašķīdušas. Masu nokāš vai izberž caur sietu un ļauj atdzist.
Saldo krējumu saputo un iemaisa tajā kondensēto pienu un sīrupu. Dažiem vēzieniem iemaisa arī ogu pildījumu un lej masu saldējuma formiņās. Katrā ievieto pa saldējuma kociņam un novieto saldētavā uz 5 stundām.
Pāris minūtes pirms pasniegšanas nedaudz atlaidina, lai vieglāk izņemtu no formiņām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.