Sastāvdaļas
Saldējums
400 ml saldā krējuma
200 ml kondensētā piena ar cukuru
60 g Dansukker Dzidrā vai glikozes sīrupa
10 g vaniļas cukura
Ogu pildījums
200 g ogu pēc izvēles
40 g Dansukker Ievārījuma cukura
10 ml citrona sulas
Instrukcijas
Vispirms pagatavo ogu pildījuma masu. Ogas uzkarsē kopā ar cukuru un citrona sulu, līdz tās sašķīdušas. Masu nokāš vai izberž caur sietu un ļauj atdzist.
Saldo krējumu saputo un iemaisa tajā kondensēto pienu un sīrupu. Dažiem vēzieniem iemaisa arī ogu pildījumu un lej masu saldējuma formiņās. Katrā ievieto pa saldējuma kociņam un novieto saldētavā uz 5 stundām.
Pāris minūtes pirms pasniegšanas nedaudz atlaidina, lai vieglāk izņemtu no formiņām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.