Jogurta saldējums
Krēmīgais jogurta saldējums būs patīkams pārsteigums – papildiniet to ar pašu gatavotu ievārījumu vai biezeni! Saldējuma pagatavošanā īpaša nozīme ir Dansukker sīrupam: cukurs invertētā (sašķidrinātā) formā samazina ūdens aktivitāti un tādējādi novērš ledus kristālu veidošanos – saldējuma struktūra būs mīksta un vijīga.
Sastāvdaļas
2 olas dzeltenumi
30 g Dansukker pūdercukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
100 g ievārījuma, piemēram, aveņu
100 ml saldā krējuma
200 ml jogurta
Instrukcijas
Olu dzeltenumus sakuļ kopā ar pūdercukuru un sīrupu mīkstās putās. Maisot pievieno ievārījumu.
Saldo krējumu saputo un iecilā olu-cukura masā kopā ar jogurtu. Masu sastrādā saldējuma mašīnā vai arī liek saldētavā uz vismaz piecām stundām, laiku pa laikam apmaisot.
Pirms pasniegšanas saldējumu mazliet jāatlaidina.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.