Jogurta saldējums

Krēmīgais jogurta saldējums būs patīkams pārsteigums – papildiniet to ar pašu gatavotu ievārījumu vai biezeni! Saldējuma pagatavošanā īpaša nozīme ir Dansukker sīrupam: cukurs invertētā (sašķidrinātā) formā samazina ūdens aktivitāti un tādējādi novērš ledus kristālu veidošanos – saldējuma struktūra būs mīksta un vijīga.

4 porcijas

30 minūtes + 5 stundas saldētavā

Atzīme (7 gab)

Sastāvdaļas

2 olas dzeltenumi
30 g Dansukker pūdercukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
100 g ievārījuma, piemēram, aveņu
100 ml saldā krējuma
200 ml jogurta

Instrukcijas

Olu dzeltenumus sakuļ kopā ar pūdercukuru un sīrupu mīkstās putās. Maisot pievieno ievārījumu.

Saldo krējumu saputo un iecilā olu-cukura masā kopā ar jogurtu. Masu  sastrādā saldējuma mašīnā vai arī liek saldētavā uz vismaz piecām stundām, laiku pa laikam apmaisot.

Pirms pasniegšanas saldējumu mazliet jāatlaidina.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi

Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti

Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.