Jogurta saldējums
Krēmīgais jogurta saldējums būs patīkams pārsteigums – papildiniet to ar pašu gatavotu ievārījumu vai biezeni! Saldējuma pagatavošanā īpaša nozīme ir Dansukker sīrupam: cukurs invertētā (sašķidrinātā) formā samazina ūdens aktivitāti un tādējādi novērš ledus kristālu veidošanos – saldējuma struktūra būs mīksta un vijīga.
Sastāvdaļas
2 olas dzeltenumi
30 g Dansukker pūdercukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
100 g ievārījuma, piemēram, aveņu
100 ml saldā krējuma
200 ml jogurta
Instrukcijas
Olu dzeltenumus sakuļ kopā ar pūdercukuru un sīrupu mīkstās putās. Maisot pievieno ievārījumu.
Saldo krējumu saputo un iecilā olu-cukura masā kopā ar jogurtu. Masu sastrādā saldējuma mašīnā vai arī liek saldētavā uz vismaz piecām stundām, laiku pa laikam apmaisot.
Pirms pasniegšanas saldējumu mazliet jāatlaidina.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.