Pagatavo
saldējumu

Vasarā pagatavo saldējumu mājās! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats? Šeit esam apkopojuši savas labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Saldējums uz kociņa

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Smiltsērkšķu sorberts

Zemeņu gelato

Meža ogu saldējums uz kociņa

Vaniļas gelato

Aveņu-karameļu mērce

Jogurta saldējums

Saldējums uz kociņa ar karameli un šokolādi

Aveņu sorbets ar drumstalām

Saldējuma kūka ar upenēm un īrisu

Saldējums ar kardamonu

Karameļu mērce

Pagatavo savu karameļu mērci, ar kuru varēsi pārliet saldējumu.

Vaniļas saldējums

Sendviču cepumi

Kazeņu saldējums

Mājas sulas saldējums

Bumbieru saldējums ar riekstu krēma un karameļu mērci

Ogu sorbets

Šokolādes saldējums

Siera kūkas saldējums ar kazenēm

Lazdu riekstu saldējums ar avenēm

Itāļu aveņu saldējums

Kivi un zemeņu saldējums

Rabarberu parfē

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi

Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti

Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.