Pagatavo
saldējumu
Vasarā pagatavo saldējumu mājās! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats? Šeit esam apkopojuši savas labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Saldējuma plate ar vafelēm un ievārījumu
Aveņu sulas saldējums ar vaniļas pogaļu vidū
Saldējums ar ievārījumu un cepumiem
Saldējums uz kociņa
Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu
Smiltsērkšķu sorberts
Zemeņu gelato
Meža ogu saldējums uz kociņa
Vaniļas gelato
Aveņu-karameļu mērce
Jogurta saldējums
Saldējums uz kociņa ar karameli un šokolādi
Aveņu sorbets ar drumstalām
Saldējuma kūka ar upenēm un īrisu
Saldējums ar kardamonu
Vaniļas saldējums
Sendviču cepumi
Kazeņu saldējums
Mājas sulas saldējums
Bumbieru saldējums ar riekstu krēma un karameļu mērci
Ogu sorbets
Šokolādes saldējums
Siera kūkas saldējums ar kazenēm
Lazdu riekstu saldējums ar avenēm
Itāļu aveņu saldējums
Kivi un zemeņu saldējums
Rabarberu parfē
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.