Ziemassvētku
deserti
Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos. Mums tomēr ir ļoti paveicies, jo ko gan mēs iesāktu Ziemassvētkos bez rīsu pudiņa, apelsīniem un vīģēm, kas kopā ar eglītes smaržu rosina smaidu ik sejā. Šeit atradīsiet vairākas lieliskas receptes, ar kurām pārsteigt Ziemassvētkos.
Pavlovas “kronis” ar greipfrūtu krēmu
Mazās safrāna pankūciņas
Kardamona kēksiņi ar rumā vārītiem bumbieriem
Marakujas siera kūka ar citronu krēmu un riekstu drumstalām
Safrāna Pavlova ar putotu krēmu un citrusaugļu salātiem
Siera kūka ar karameļu mērci un piparkūku pamatni
Safrāna panna cotta
Neceptais crème brule
Sarkano greipfrūtu sorbets
Piparkūku sendviči
Pavlovas Ziemassvētku eglīte
Apelsīnu sorbets ar šokolādes kraukšķiem
Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci
Šokolādes fondants
Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci “Rice à la Malta”
Panna cotta ar karstvīnā mērcētām brūklenēm
Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru
Parfe pamata recepte
Kardamona flāns
Saldējums ar citrusaugļiem un kardamonu
Panna Cotta ar ledenēm
Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti
Apelsīnu panna (clafuti)
Šokolādes parfe ar apelsīniem
Šeit atradīsiet receptes, kā pagatavot Ziemassvētku desertus
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.
Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.
Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.